PrintUI Forum

For PrintUI web-to-print and web-to-web solutions
It is currently Thu Mar 23, 2017 2:12 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 18, 2014 1:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 17, 2014 11:53 am
Posts: 2
Location: Austria, Vienna
hello!

my last template uses a paragraph rule as kind of bar, where i have put some white text.
additionally i created some sort of a table with underlining paragraph rules.

the rules do not show up in the editor after successful upload (which is not good, as i see white text on white), neither do they export correctly. only two of six show up on the exported pdf.

i have sent my problem to the support and tried to find anything in the known issues-section and the FAQ.

has anyone else experienced this behaviour? is there some kind of trick or setting i am missing?

i am using the newest version of indesign (CC 2014).

have a nice day,
stefan.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jul 18, 2014 1:11 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 17, 2014 11:53 am
Posts: 2
Location: Austria, Vienna
same behaviour in indesign CC


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group